Arkisofian vastaanotto

Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, neuropsykiatrista valmennusta, sosionomin vastaanotto ja muut palvelut

Palvelut

Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä ja tulevaisuussuuntautunutta keskusteluapua. Se sopii erilaisiin haastaviin elämänvaiheisiin sekä itsensä kehittämiseen, myös sellaiseen mielen oireiluun, joka ei ole vielä pahoin kriisiytynyt tai kroonistunut. Sen tavoitteena on matalalla kynnyksellä ja nopealla tuella lisätä ja edistää hyvinvointiasi.

Tapaamiskertoja yleensä 1-20.
Hinta: ensimmäinen tapaaminen 30€/60min, jatkotapaamiset 60€/h

Sosionomin vastaanotto

Sosionomin vastaanotolla on mahdollisuus saada palveluohjausta ja psykososiaalista tukea epämääräisiin arjen huoliin. Tähän voi liittää myös arjen valmennusta.

Hinta: 55€/hNeuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrinen valmennus on suunniteltu tukemaan lasta, nuorta tai aikuista arjen selviytymisessä. Se on suunnattu ADHD, ADD ja lievän autismin kirjon omaaville tai heidän läheisilleen. Siinä pyritään tavoitteellisesti ohjaamaan ja tukemaan arkea.
Neuropsykiatriseen valmennukseen kuuluu alkukartoitus ja kuukausittainen tuki.

Hinta: alkukartoitus 65€, 120€/kk

Muut palvelut

Voit ostaa myös aineettomia lahjoja tai kokeilla itse esim. seuraavia palveluita: itsetuntemustyöpaja, vahvuuksilla maustettu oman tulevaisuuden muistelu, runotyöskentelyä omasta elämästä ohjatusti, metsäsuihku perheelle tai ryhmälle ja arjen tasapainokartoitus.

Hinta: 80€/työpaja, metsäsuihku 90€

Kuka on Arkisofian takana?

Ota yhteyttä kun haluat kysyä lisää tai sopia tapaamisen!

%d bloggaajaa tykkää tästä: